Zařízení & příslušenství
Brusinkové čatní
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
250 gramů krupicového cukru
-
1 pomeranč tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
3 hřebíčky
-
3 kuličky černého pepře
-
1 badyán
-
1 špetka mletého muškátového květu
-
250 gramů červené cibule na čtvrtky
-
500 gramů sušených brusinek
-
100 gramů červeného vína
-
100 gramů červeného vinného octa
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 porce
Sodík
42 mg
Protein
6 g
Kalorie
11933 kJ /
2852 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
41 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
723 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční čas
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Likér z lesních plodů
25min.
Panna cotta s borůvkami
6hod. 30min.
Lemon curd (citrónový krém)
20min.
Datlovo-sýrová paštika
5min.
Mangové čatní
1hod.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Paštika z kachních jater
45min.
Škvarkové placky
1hod. 10min.